УЕФА планира да проведе останалите мачове от Шампионската лига и Лига

...
УЕФА планира да проведе останалите мачове от Шампионската лига и Лига
Коментари Харесай

Евротурнирите по футбол приключват през август

УЕФА планира да организира останалите мачове от Шампионската лига и Лига Европа през август в продължение на три седмици. Това се оповестява от английското издание " Дейли Мирър ". Двата турнира бяха прекъснати през март на равнище ниво 1/8 крайна фаза.

УЕФА разгласи на 1 април, че възобновяването на шампионата за европейската купа се отсрочва за неопределен срок заради пандемията на ковид. По-късно шефът на УЕФА Александър Чеферин в изявление за немския ефирен канал ZDF изрази мнение, че финалът на Шампионската лига би трябвало да се организира не по-късно от 3 август. След това обаче пресслужбата на УЕФА оповестиха, че ръководителят на организацията не е свестен и няма ясна последна дата.

По-рано New York Times заяви, че се възнамерява да се играят мачовете от Шампионската лига през юли и август, до момента в който анулацията на шампионатите за европейската купа е последна мярка. Един от сюжетите включва преиграване на надпреварата под егидата на УЕФА след финала на националните шампионати.

В момента в света са регистрирани над 1,8 милиона случая на инфекцията от Covid-19, като починали са над 110 хиляди души.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР